logo
Maria B. Tanemsmo

PartnerTrondheim

Maria B. Tanemsmo

Marias spisskompetanse er innenfor selskapsrett og transaksjoner hvor hun bistår norske og internasjonale klienter innenfor flere sektorer, blant annet innen fornybar energi, transport, shipping, teknologi og akvakultur.

Hun bistår jevnlig med både egenkapitaltransaksjoner, private equity– og venture prosesser, salg og oppkjøp av selskaper og restruktureringer. Hun har betydelig erfaring med skipstransaksjoner.

Maria kan bistå gjennom hele transaksjonsprosessen, fra planlegging og gjennomføring av due diligence, til utarbeidelse av transaksjonsdokumenter og selve gjennomføringen av transaksjonen. I tillegg til å bistand i forbindelse med transaksjoner, jobber Maria med løpende selskapsrådgivning relatert til både små og store problemstillinger.

Maria er god til å identifisere utfordringer og problemstillinger raskt. Klientene fremhever hennes enorme arbeidskapasitet, og evne til å beholde roen i hektiske faser av transaksjoner. Hun har høy grad av tilgjengelighet og gir raske leveranser.

Aktuelt

Se alle

24. oktober 2022

Økt etterspørsel etter juridiske tjenester

-Sterk økonomisk vekst og et stadig mer profesjonalisert næringsliv har resultert i økt etterspørsel etter juridiske tjenester, forteller partner i Arntzen de Besche, Maria B. Tanemsmo. Som en del av M&A-teamet i Arntzen de Besche bistår hun en rekke store og små aktører innen bransjer som blant annet energi, havbruk, kraft, transport og teknologi.

10. februar 2022

God prosjektledelse skaper merverdi

Vi i Arntzen de Besche er stolte av å kunne fremme en arbeidsmetodikk og en saksmodell som vi jobber etter i både større og mindre saker. Denne er utviklet og testet av dedikerte ansatte og advokater hos oss. Målet og bakgrunnen for å skreddersy en egen saksmodell («AdeBs saksmodell») er å kunne arbeide smartere. For vår del betyr det mer målrettet og strukturert arbeid, med riktig bruk av ressurser og tid.

15. desember 2021

Maria B. Tanemsmo tiltrer som partner

Det er med stor glede vi kan presentere Maria B. Tanemsmo som ny partner i Arntzen de Besche fra 1. januar 2022. Maria er en del av et svært aktivt M&A-miljø i Arntzen de Besche.
0/0

Hva har vi gjort

SINTEF etablerer nytt investeringsfond

SINTEF lanserer nytt såkornfond, som så langt har hentet inn 300 millioner til investeringer i tidlig fase. Vi er stolte over å ha bistått SINTEF i etableringen av fondet, som skal sikre finansiering av oppstartsselskaper fra deres egen forsknings- og innovasjonsvirksomhet.

Milliardtransaksjon er nå gjennomført!

Vi er stolte over å ha bistått Trollfjord AS og Andøy Energi Holding AS med å inngå, og gjennomføre to transaksjonsavtaler. Den første innebærer at konsernene samler all fiber- og bredbåndsvirksomhet i ett felleseid uavhengig konsern med hovedkontor i Storkmarknes. Den andre innebærer at nett- og produksjonsvirksomheten samles under Nordkraft-konsernet, hvor Trollfjord AS og Andøy Energi Holding AS går inn som aksjonærer. Den totale transaksjonsverdien er på ca 7 milliarder norske kroner.

Vi har bistått Ticketer Group med salget av Fara

Fara er leverandør av programvare- og teknologiløsninger til kollektivtransportindustrien i Norden. Vi er stolte over å ha bistått Ticketer Group som juridiske rådgivere i forbindelse med salget av selskapet til Modaxo, en global samling av teknologiselskaper.
0/0

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?