logo

Maria B. Tanemsmo tiltrer som partner

Det er med stor glede vi kan presentere Maria B. Tanemsmo som ny partner i Arntzen de Besche fra 1. januar 2022. Maria er en del av et svært aktivt M&A-miljø i Arntzen de Besche.

Hun har bred erfaring med transaksjoner innen ulike sektorer som teknologi, havbruksnæring, shipping, fornybar energi og eiendom, for norske og internasjonale klienter.

- Jeg har vært i Arntzen de Besche i over fem år, og har satt utrolig stor pris på både det sosiale- og det faglige miljøet her. Her har jeg et stort og faglig sterkt nettverk av kolleger som jeg har lært masse av, på tvers av kontorene i Oslo, Stavanger og Trondheim. Nå ser jeg frem til nye utfordringer og ny lærdom i partnerrollen, og gleder meg masse til tiden fremover, forteller Maria B. Tanemsmo.

- Vi er stolte over å kunne forfremme Maria til partner. Maria er en viktig del av vår M&A-avdeling, og har det som skal til for å lykkes som partner sier managing partner Håvard Sandnes.

- M&A-aktiviteten ved vårt kontor i Trondheim har vært høy de siste årene. At Maria tar dette skrittet er gledelig, men også i tråd med våre ambisjoner om å videreutvikle vår transaksjons- og restruktureringsvirsomhet, sier André Michaelsen, leder for Arntzen de Besches kontor i Trondheim.

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?