logo

Frøy Kapital går inn på eiersiden i Nansen Polar Expeditions

Sammen med Norrøna Eiendom går Frøy Kapital inn med 50 millioner og får dermed omtrent halvparten av aksjene i selskapet. Vi er stolte over å ha bistått Frøy Kapital som juridiske rådgivere.

Nansen Polar Expeditions er et norsk rederi, grunnlagt på Smøla i august 2019. Selskapet eier i dag to ekspedisjonsskip og målet er å bli det foretrukne ekspedisjonsselskapet for polare områder. Nansen Polar Expeditions tilbyr reiser og unike ekspedisjoner i polare strøk som Arktis, Antarktis, Svalbard og Grønland.

Investeringsdirektør i Frøy Kapital, Klaus Hatlebrekke, sier følgende i en pressemelding:

- Vi setter pris på tilliten og gleder oss til å jobbe sammen med et dyktig miljø på Smøla. Nansen Polar Expeditions har hatt en imponerende utvikling siden etableringen i 2019, til tross for Covid-19 som gjorde det nærmest umulig å drive virksomheten i en lengre periode. Dette kombinert med en forventet sterk markedsvekst i reiseliv, spesielt til polare strøk, gjør investeringen attraktiv for oss i Frøy Kapital.

Vi gratulerer alle involverte. Vårt kjerneteam har bestått av Maria B. Tanemsmo , Steffen Rogstad og Frida E. Martinsen.

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?