logo

Arntzen de Besche bistod med salget av Red Rock til Ocean Infinity

Vi er stolte over å ha bistått aksjonærene i Red Rock AS med juridisk rådgivning i forbindelse med salget av selskapet til Ocean Infinity, et verdensledende selskap innen marin robotikk.

Red Rock ble grunnlagt av Christoffer Jørgenvåg i 2009 og har siden den gang blitt en ledende leverandør av digitale løfte- og overleveringssystemer innen offshore og marine markeder. Etter Ocean Infinitys oppkjøp uttalte Jørgenvåg følgende:

- Med drivkraften Ocean Infinity har for bærekraftig autonom marin robotikk, utgjør de en god match med Red Rock. Sammen kan vi skape en teknologiplattform for havet, med muligheter og i en skala verden aldri har sett før. Sammen skal vi sørge for at kundene våre kan sikre både driften og investeringene for fremtiden. Med den størrelsen og de mulighetene våre selskaper skaper samlet, vil kollegene våre bidra til å løse morsomme og komplekse utfordringer, ha de mest ambisiøse målene og ha muligheten til å skape innovativ teknologi for å skape smartere og renere drift til sjøs. Jeg er spent på hva fremtiden vil bringe med Ocean Infinity, og de uendelige mulighetene.

Arntzen de Besche gratulerer de involverte med utfallet!

Vårt kjerneteam besto av Per Kristian Ramsland, Daniel Antonsson og Maria Tanemsmo.

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?