logo

Milliardtransaksjon er nå gjennomført!

Vi er stolte over å ha bistått Trollfjord AS og Andøy Energi Holding AS med å inngå, og gjennomføre to transaksjonsavtaler. Den første innebærer at konsernene samler all fiber- og bredbåndsvirksomhet i ett felleseid uavhengig konsern med hovedkontor i Storkmarknes. Den andre innebærer at nett- og produksjonsvirksomheten samles under Nordkraft-konsernet, hvor Trollfjord AS og Andøy Energi Holding AS går inn som aksjonærer. Den totale transaksjonsverdien er på ca 7 milliarder norske kroner.

Sammenslåingen av de tre energiselskapene vil styrke alle sentrale forretningsområder, trygge arbeidsplassene og gi forutsigbar avkastning og utbytte til eierne.

- Å bli større betyr at vi kan gjøre mer selv – med gode prosjekter, digitalisering og teknisk avanserte løsninger. I tillegg øker vi kapasiteten og kan jobbe på tvers av regionen når det er nødvendig. Dette vil også styrke beredskapen og dermed forsyningssikkerheten, sier Eirik Frantzen, administrerende direktør i Nordkraft, i en pressemelding.

Vårt kjerneteam i dette prosjektet har bestått av Steffen G. Rogstad og Maria B. Tanemsmo, støttet av Rudi Hamansen og Eyvind Sandvik.

Vi gratulerer alle involverte, og takker samtidig for et godt samarbeid. I prosjektet har Arntzen de Besche jobbet tett sammen med rådgivingsselskapet EC Group AS v/Sverre Løkken og Lise Eriksen.

Du kan lese hele pressemeldingen her.

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?