logo
Knut Martinsen

PartnerOslo

Knut Martinsen

Knut har et spesielt fokus på teknologiselskaper og selskaper med teknologi som sitt fremste verdibudskap. Han jobber med selskaper i alle faser, fra start-up selskaper, selskaper med behov for finansiering, både egenkapital og fremmedfinansiering, selskaper som gjennomgår finansiell restrukturering og alle former for exit- og salgsprosesser.

Hans erfaring med de ulike fasene et selskap gjennomgår har gitt han et sterkt innblikk og forståelse for de ulike aspektene som må tas hensyn til i de ulike fasene i et selskaps liv. I tillegg til M&A har Knut god erfaring med å bistå klienter innen alle typer av IT tjenester, fra grunnleggende driftstjenester til anskaffelse av avanserte IT systemer.

Som rådgiver er Knut opptatt av ha grunnleggende forståelse for den virksomheten kunden driver, og et godt samspill med klienten. Derfor har han alltid et blikk på de underliggende driverne i enhver sak, og forsøker å løfte frem verdien av god samhandling mellom kontraktsparter fremfor ensidig fokus på forhandlingstaktikk. Knut er grunnleggende serviceinnstilt, og setter kundens behov for snarlig oppfølgning høyt på prioriteringslisten. Han tilpasser seg raskt nye oppdragssituasjoner, og er alltid på pletten for å sørge for smidig og effektiv bistand.

Knut Martinsen shows a unique combination of legal, commercial and technical sense, and paired with an extremely hands on approach.

Klient, Legal 500, 2021

Aktuelt

Se alle

8. juli 2022

Et travelt halvår for transaksjonsadvokatene i Arntzen de Besche

Det nærmer seg sommerferie og tradisjonen tro sender ratingbyrået MergerMarket ut league tables som viser hvilke advokatfirmaer som har vært de mest aktive i første halvår. Arntzen de Besche rangeres som vanlig høyt på resultatlistene, og er i første halvår rangert på 3. plass i total transaksjonsverdi og 4. plass i antall transaksjoner blant de norske advokatfirmaene. Året har bydd på rekordhøy aktivitet hvor selskapet har vært involvert i transaksjoner med en totalverdi på 8,8 milliarder USD.

19. oktober 2021

Solid rekruttering og sterk vekst for Kapitalmarked i Arntzen de Besche

I løpet av de tre første kvartalene av 2021 kunne teamet i M&A- og Kapitalmarkedsavdelingen skilte med en omsetningsvekst på 40 prosent, sammenlignet med samme periode året før. Solid rekruttering av dyktige advokater de siste 3 årene har styrket bredde- og bransjekompetansen som kreves i en hverdag med stadig mer komplekse oppdrag. I tillegg til gode økonomiske resultater, har teamet også gjort seg bemerket hos det globale ratingbyrået IFLR1000, som nylig rangerte Arntzen de Besche i Tier 2, som er nest øverste nivå, innenfor Capital Markets Debt og Capital Markets Equity.

8. januar 2021

Strong results on MergerMarket's league tables 2020

MergerMarket has recently published its league table for 2020 ranking the most active M&A law firms in Norway. We are happy to see that our positive trend continues and that we are ranked on 6th place on total transaction value among the Norwegian law firms on Norwegian transactions, and on 8th place based on deal volume.
0/0

Hva har vi gjort

Arntzen de Besche bistår i kjøp av Holte AS

Den danske programvareutvikleren EG A/S kunngjorde den 18. mars at selskapet kjøper alle aksjene i Holte AS – et norsk selskap som utvikler og levererer softwareløsninger til byggebransjen i Norge.
0/0

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?