logo

Med bistand fra Arntzen de Besche har Castik Capital sikret seg majoritetsandel i Element Logic

Arntzen de Besche har bistått Castik Capital S.à.r.l. («Castik») med avtalen som sikrer at selskapet får majoritetsandel i det norske selskapet Element Logic. Castik vil gå inn som eier sammen med Element Logics grunnleggere, Dag-Adler Blakstad og Kjell Blakseth, selskapets ledergruppe og ansatte.

ELEMENT LOGIC MED SOLID VEKST OG MILLIARDOMSETNING

Element Logic er en ledende leverandør og systemintegrator innenfor automatiserte lagerløsninger både her hjemme og i Europa. I dag sysselsetter selskapet 170 spesialister som prosjekterer, implementerer og leverer et bredt spekter av automatiserte lagerløsninger til selskaper i ulike bransjer og av ulike størrelser. Selskapet som var verdens første AutoStore-partner, har i løpet av 2020 implementert flere AutoStore-anlegg enn noe annet selskap. Resultatet var en omsetning på mer enn en milliard kroner i året som gikk.

- Det ligger utrolig mange spennende muligheter foran oss som åpner seg ytterligere når vi legger til støtte fra Castik, sammen med vår kompetanse, erfaring og ambisjoner, sier Dag-Adler Blakseth, medstifter og administrerende direktør i Element Logic, i en pressemelding fra Castik Capital.

CASTIK VIL BIDRA TIL VIDERE EKSPANSJON

Som majoritetseier ønsker Castik å bidra til fortsatt ekspansjon i Europa, og samtidig utforske muligheter for å utvide selskapets tjenester og programvarefunksjoner, delvis gjennom selektive fusjoner og oppkjøp.

- Vi er veldig glade for muligheten til å inngå et samarbeid med Dag-Adler og resten av Element Logic-teamet, og bidra til fortsatt vekst for selskapet. Element Logic har oppnådd en fantastisk vekst de siste årene i et marked for lagerautomasjon som fortsatt er i startgropen, uttaler partner i Castik Capital, Michael Phillips, i pressemeldingen.

SOLID TEAM BAK AVTALEN

Arntzen de Besche er i dag en av de mest aktive advokatfirmaene på det norske transaksjonsmarkedet og bisto Castik sammen med Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom LLP and Afilliates. Kjerneteamet vårt besto av Knut Martinsen, Henrik Braavold Johansen, Lars Horgen Hinze, Christian Willumsen Haug, Christopher Hestnes og Asgeir Lehmann.

Transaksjonen er forventet å finne sted i løpet av juli 2021.

Mer informasjon er tilgjengelig i pressemeldingen.

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?