logo
Lars Horgen Hinze

PartnerOslo

Lars Horgen Hinze

Lars har mer enn 20 års erfaring som transaksjonsrådgiver for norske og internasjonale virksomheter. Han jobber i dag primært med M&A, men har også betydelig erfaring fra kapitalmarkedstransaksjoner og kapitalforvaltning.

Han er rådgiver for et bredt spekter av klienter og bistår jevnlig anerkjente industrielle aktører og private equity foretak. Han har i løpet av de siste årene ledet flere av firmaets største og mest komplekse M&A-oppdrag, blant annet innenfor energi, teknologi, vare-/tjenestehandel og skogindustri. Lars er ofte involvert i transaksjoner som involverer virksomheter i flere jurisdiksjoner og har bred internasjonal transaksjonserfaring.

Lars er en høyt verdsatt rådgiver og prosjektleder for våre klienter. Hans brede transaksjonsbakgrunn og erfaring fra til dels store og komplekse transaksjoner, gjør at han raskt kan identifisere de relevante problemstillingene og påkrevde ressurser i ethvert M&A-prosjekt og veilede klienten på en effektiv måte fra start til mål. Som rådgiver er han lett tilgjengelig, proaktiv og kjent for å ha stor arbeidskapasitet.

Immediately responsive, and comprehensive knowledge of both transactions and contractual issues as well as securities law. A very safe pair of hands, supporting a transactions team without craving for recognition

Klient, Legal 500, 2021

Hva har vi gjort

Arntzen de Besche bistår Orkla

Arntzen de Besche har bistått Orkla Health AS, et datterselskap av Orkla ASA, med kjøp av 95 % av aksjene i Vesterålen Marine Olje AS.

Shearwater Geoservices erverver streamere og skip

Shearwater Geoservices Holding AS («Shearwater») kunngjorde i dag to transaksjoner hvor de kjøper seks skip og seismikkustyr tidligere eid av Polarcus, fra Tiger Moth AS, et selskap tilknyttet Woodstreet Inc.

Arntzen de Besche bistår Glommen Mjøsen Skog

Den 23. desember kunngjorde Glommen Mjøsen Skog SA at de selger 12 % av aksjene i Moelven Industrier ASA til Kommunal landspensjonskasse (KLP). Gjennom transaksjonen investerer KLP om lag 290 millioner i selskapet.

Bonnier Books kjøper 70 % av Strawberry Publishing

Arntzen de Besche har bistått Bonnier Books AB i kjøp av 70 % av det norske forlaget Strawberry Publishing AS. De resterende 30 % av aksjene vil fortsatt eies av Petter Stordalen og de tre andre gründerne av Strawberry Publishing og selskapet vil beholde sitt nåværende navn. Oppkjøpet omfavner en rekke forfattere som Jørn Lier Horst, Anne B. Ragde, Jojo Moyes, Sally Rooney, Sophie Elise, Unni Lindell og Camilla Läckberg.

Arntzen de Besche bistår ABAX i oppkjøp

Arntzen de Besche har bistått Investcorps porteføljeselskap ABAX i forbindelse med oppkjøp av Automile, et nordisk Saas-telematikk og IoT-selskap. Avtalen ble inngått 13. oktober 2020.

Arntzen de Besche bistår Shearwater GeoServices Holding

Shearwater GeoServices Holding AS (Shearwater) signerte i dag et bindende term-sheet med CGG S.A. (CGG) for et strategisk partnerskap for kjøp av seismikktjenester og etablering av et nytt selskap innenfor streamer-teknologi. Arntzen de Besche bistår Shearwater i forbindelse med transaksjonen.
0/0

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?