logo

Arntzen de Besche med sterke plasseringer i MergerMarket 2022

I går kveld la MergerMarket ut sine league tables for 2022. Til tross for et utfordrende marked, fortsetter Arntzen de Besche den positive trenden og tar en sterk 4. plass i totalverdi og en 8. plass i antall transaksjoner.

I 2022 har Arntzen de Besche registrert transaksjoner til en samlet verdi på nær 9 milliarder dollar, fordelt på 41 transaksjoner. Knut Martinsen, partner og leder av M&A- og kapitalmarkedsavdelingen er svært fornøyd med utviklingen.

- Vi har hatt et høyt trykk gjennom hele året, og plasseringene vi oppnår er et resultat av sømløst samarbeid mellom våre tre kontorer, der vi kombinerer bransjeerfaring, fagkompetanse og ressurser på en måte som sikrer det best mulige resultatet for våre klienter, sier han.

Flere store transaksjoner innen energi, havbruk og teknologi

Partner, Steffen Rogstad, ved Trondheimskontoret fastslår at 2022 har vært et innholdsrikt år, hvor de har fått ta del i mange spennende og viktige prosjekter. Han trekker frem transaksjonen mellom Trollfjord, Andøy Energi Holding, som Arntzen de Besche bistod, og Nordkraft som en av de største transaksjonene i året som gikk.

- Vi har også jobbet med en rekke transaksjoner innenfor havbrukssektoren og transaksjoner knyttet til kommersialisering av samfunnsnyttig teknologi. I tillegg til enkelttransaksjoner, har vi flere spennende kunder med høyt transaksjonsvolum som vi bistår løpende, som blant annet SINTEF Venture og Frøy Kapital. Vi ser frem til et nytt år med både etablerte relasjoner og nye klienter, sier han.

Godt posisjonert for 2023

Høye energipriser, økte renter, resesjonsfrykt og krigen i Ukraina vil fortsatt gi utfordrende markedsforhold for mange bransjer i året som kommer, tror Martinsen

- I likhet med 2022 tror vi også dette året vil bli utfordrende. Samtidig ser vi at mange posisjonerer seg for ytterligere transaksjoner etter at aksjemarkedene globalt har falt, og flere selskaper er lavere priset enn tidligere. Vi følger situasjonen tett, og er godt posisjonert for å ta enda flere markedsandeler i tiden fremover, sier han.

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?