logo
Håvard Bergli

PartnerOslo

Håvard Bergli

Håvard har lang erfaring som rådgiver og advokat knyttet til transaksjoner og eiendomsprosjekter. Han bistår både med kjøp og salg, og leie av næringseiendommer, men også utviklingsprosjekter og andre forhold tilknyttet næringseiendommer og boligprosjekter.

I tillegg til erfaring som advokat, har han også erfaring som partner og prosjektansvarlig i verdipapirforetak, som finansiell tilrettelegger av syndikerte eiendomsprosjekter. Han har derfor god innsikt i både de juridiske, finansielle og kommersielle sidene av eiendomsprosjekter.

Håvard bistår jevnlig landets største eiendomsaktører med strukturering, due diligence og kontrakter knyttet til eiendomstransaksjoner, leiekontrakter og annen rådgivning.

Erfaringen fra “alle sider av bordet” gjør at Håvard har et unikt overblikk og er en viktig strategisk rådgiver for klientene sine. Med sin kommersielle og pragmatiske tilnærming, evner han å gripe de viktigste elementene i hvert prosjekt.

Håvard Bergli has very good knowledge about the real estate industry and market. He is focused on getting the deal done on fair terms, and efficiently. Håvard Bergli is in our view the best real estate transaction lawyer in Norway.

Klient, Legal 500, 2024

Aktuelt

Se alle

13. desember 2021

Solid vekst og rekruttering for eiendomsavdelingen i Arntzen de Besche

I eiendomsavdelingen i Arntzen de Besche jobber 35 spesialister fordelt på kontorene i Oslo, Stavanger og Trondheim. En omsetningsvekst på nærmere 30 % fra 2020 til 2021, og flere nye klienter vitner om et høyt aktivitetsnivå, til tross for halvannet år med pandemi. Økt etterspørsel har også resultert i strategisk rekruttering av tre seniorressurser det siste året: partner Marianne Raa Bjaaland, og senioradvokatene Bård Berge og Kristin Dalvang.
0/0

Hva har vi gjort

Arntzen de Besche bistår i kjøp av eiendomsportefølje fra Telenor

Et industrielt investorkonsortium bestående av Fredensborg, Fredensborg Bolig, Norgesgruppen Eiendom, Johan Johannson Eiendom og Fagerstad Utvikling har inngått avtale om kjøp av 85 utviklingseiendommer fra Telenor. Transaksjonen er ledd i Telenors program for forenkling og modernisering. Brutto eiendomsverdi i transaksjonen er vurdert til 1,4 milliarder kroner.
0/0

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?