logo

Arntzen de Besche bistår UNION i salget av Ankerkvartalet i Stavanger

Vi bistår UNION Real Estate Fund II i salget av Ankerkvartalet til SVG Properties AS, et selskap etablert av Pareto Securities. Salget er så langt det største salget fra noe fond etablert av UNION.

Ankerkvartalet, som også huser vårt Stavanger-kontor, ligger midt i sentrum og består av totalt 28 400 kvm, fordelt på fem bygninger. UNION Real Estate Fund II kjøpte eiendommen i 2017. Daglig leder i UNION Eiendomskapital, Lars Even Moe, sier følgende om salget:

- Vi har investert betydelige midler i leietakeroppgraderinger i vår eiertid, og har oppnådd vesentlig økte leienivåer for eksisterende og nye leietakere. Summen av dette har gitt en meget god verdiskapning for våre investorer. Ankerkvartalet er en eiendom i stadig utvikling og det er fortsatt mer som kan gjøres for å skape merverdi, og vi er trygge på at de nye eierne vil bidra til å utvikle eiendommen videre på god måte.

Arntzen de Besche bistår UNION gjennom hele prosessen, og kjerneteamet består av Håvard Bergli, Bård K. H. Berge, Andreas Skatvedt Iversen og Eilif S. Koch.

Ny eier overtar eiendommen 20. januar. Vi gratulerer alle de involverte med utfallet.

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?