logo
Per A. Dagslet

PartnerOslo

Per A. Dagslet

Per er en av de med lengst fartstid i Arntzen de Besche og har over 25 års erfaring med kjøp og salg av virksomheter og egenkapitaltransaksjoner. Han har vært prosjektleder i flere av de større transaksjonene hvor Arntzen de Besche har vært engasjert som juridisk rådgiver. Han er rangert som en ledende transaksjonsadvokat i de internasjonale rangeringsbyråene som blant annet Chambers and Partners og Legal 500.

Han har bred erfaring med å bistå ved oppkjøp innenfor en rekke ulike bransjer som energi, teknologi, tjenesteytende sektor, teknologi, fiskeri og havbruk, og reiseliv.

Per har inngående kjennskap til beslutningsprosesser og –strukturer i store foretak eller konsern. Denne innsikten kombinert med en solid forståelse for de kommersielle driverne, gjør han til en sterk og inkluderende prosjektleder, som er opptatt av å finne både de kortsiktige og langsiktige løsningene som skaper merverdi i transaksjonen. Per er rask til å forstå klientens behov og mål, og gir tydelig kommunikasjon underveis i prosessen.

Per Dagslet is our most important resource. His capacity, experience and dedication is exceptional.

Klient, Legal 500, 2024

Aktuelt

Se alle

22. oktober 2021

Arntzen de Besche klare for IBAs årlige konferanse

Hvert år arrangerer International Bar Association (IBA) sin konferanse og møteplass for advokater og advokatforeninger globalt. For Arntzen de Besche, som har en betydelig andel internasjonale klienter, er dette et viktig sted å være. Også i år er den fysiske konferansen avlyst grunnet Covid-19, men Arntzen de Besche vil delta aktivt digitalt, sammen med sine internasjonale relasjoner.
0/0

Hva har vi gjort

Arntzen de Besche har bistått BP i en joint venture med Deep Wind Offshore for å utvikle sørkoreanske havvindprosjekter

Vi er stolte over å ha bistått som juridiske rådgivere for BP i forbindelse med joint venture, og ønsket om å videreutvikle havvindmulighetene i Sør-Korea. Som en del av avtalen har BP kjøpt en 55 prosent eierandel i Deep Wind Offshores (DWO) tidligfase havvindhavn, som inkluderer fire prosjekter på den koreanske halvøya med en potensiell produksjonskapasitet på opptil 6 GW.

Bistår Sweco i oppkjøp

Arntzen de Besche har bistått Sweco Norge AS i forbindelse med kjøp av TAG Arkitekter AS. Dette er det første arkitektselskapet i Norge som Sweco kjøper. Avtalen ble kunngjort 15. oktober.
0/0

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?