logo

Arntzen de Besche bistod Sweco med kjøpet av Arcasa Arkitekter

Arcasa Arkitekter har 70 ansatte og hadde en omsetning på 125 millioner kroner i 2021. Med dette oppkjøpet vil Swecos arkitektdivisjon bli landets tredje største arkitektkontor med 180 ansatte under merkevarenavnet Sweco Architects.

Administrerende direktør i Sweco, Grete Asplund uttaler følgende i en pressemelding.


-For å forme fremtidens bærekraftige nabolag, må vi jobbe tverrfaglig. I 2020 ble arkitekturkontoret og boligspesialisten TAG en del av Sweco. Nå stryker vi designmiljøet vårt ytterligere, og ønsker Arcasa Arkitekter velkommen til oss.
Arcasa står blant annet bak prosjekter som Rolfsbukta på Fornebu, Eufemias Hage, Millskvartalet, Karenslyst alle 49, Oslo K i Kværnerbyen og Parallell på Løren.


-Vi har over en periode vurdert muligheten for å inngå et strategisk samarbeid med et større kompetansemiljø og mener Sweco blir en god eier for Arcasa Arkitekter. Sweco har definert bærekraftig arkitektur og byutvikling som satsningsområder. I Europas største ingeniør- og arkitektmiljø er det ingen vil om at vi får utviklet oss videre, sier daglig leder i Arcasa Arkitekter, Anne Cathrine Lund-Steigedal.


Vi gratulerer alle involverte. Vårt kjerneteam bestod av Per Dagslet, Anette Walaker Hansen, Hanna Lundeberg Raanes, Magnus Høegh Krohn Viddal og Sarah Haugvad Andresen.

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?