logo
Atle Stensrud

Specialist CounselOslo

Atle Stensrud

Atle bistår norske og internasjonale selskaper, banker og finansinstitusjoner med ulike finansieringstransaksjoner, og rådgivning og dokumentasjon knyttet til finansiering og tilknyttede rettsområder, med hovedvekt på banklån, obligasjonslån og restruktureringer.

Atle har særlig erfaring med ulike finansieringstransaksjoner innenfor luftfartssektoren og olje- og gassindustrien.

Atle Stensrud is highly skilled, with great attention to detail combined with a solid grasp of the overall objectives. Very pleasurable to work with and always fully in control of the deal process.

Klient, Legal 500, 2024

Aktuelt

Se alle

3. januar 2023

Arntzen de Besche starter året med ny partner, og specialist counsel

Vi starter året med å ønske Alexander Plows velkommen som ny partner i Arntzen de Besche. Som en av landets fremste advokater innen forsikring og tvisteløsning, vil han bidra til å styrke teamet vårt ytterligere. Vi er også stolte over å utnevne Atle Stensrud til Specialist Counsel. Dette er en nyopprettet stilling for ansatte med tung spisskompetanse og lang erfaring på sitt fagfelt, og som er en sentral bidragsyter til faglig utvikling i firmaet. Atle har hvært en del av vårt bank og finansteam i mer enn 20 år, hvor han har bistått klienter med finansieringstransaksjoner.
0/0

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?