logo

Arntzen de Besche starter året med ny partner, og specialist counsel

Vi starter året med å ønske Alexander Plows velkommen som ny partner i Arntzen de Besche. Som en av landets fremste advokater innen forsikring og tvisteløsning, vil han bidra til å styrke teamet vårt ytterligere. Vi er også stolte over å utnevne Atle Stensrud til Specialist Counsel. Dette er en nyopprettet stilling for ansatte med tung spisskompetanse og lang erfaring på sitt fagfelt, og som er en sentral bidragsyter til faglig utvikling i firmaet. Atle har hvært en del av vårt bank og finansteam i mer enn 20 år, hvor han har bistått klienter med finansieringstransaksjoner.

Alexander Plows

Alexander kommer fra DLA Piper, hvor han har vært partner siden 2015. Han startet karrieren sin som solicitor i London-firmaet Dentons. I 2006 flyttet han tilbake til Norge, fikk norsk bevilling, og ble fast advokat i advokatfirmaet Thommessen, før han gikk videre som assosiert partner til DLA Piper i 2012.

Gjennom karrieren har Alexander primært jobbet med forsikring og tvisteløsning. På forsikringssiden har han bistått forsikringsmarkedet med komplekse krav og dekningstvister under forsikringspoliser og reassuranseavtaler. Han har særlig erfaring med financial institutions forsikring, ansvarsforsikring, styreansvarsforsikring (D&O), transaksjonsforsikring (W&I) og cyberforsikring. Alex har også bred erfaring med internasjonale voldgiftssaker særlig innenfor reassuranse og energi.

- Vi er glade for at Alex har valgt Arntzen de Besche. Som en av landets fremste advokater på sine fagfelt bringer Alex med seg svært verdifull kompetanse og erfaring. Han er et solid tilskudd til vårt sterke fagmiljø innen forsikring og tvisteløsning, og vi ser frem til å få ham om bord, sier Eivind Landmark Tandrevold, partner og leder for tvisteløsningsteamet i Arntzen de Besche.

Atle Stensrud

Atle har vært i Arntzen de Besche siden han startet som advokatfullmektig i 2000. I løpet av de siste tjue årene har Atle bistått norske og internasjonale selskaper, banker og finansinstitusjoner med ulike finansieringstransaksjoner. Han gir hovedsakelig råd knyttet til finansiering med hovedvekt på banklån, obligasjonslån og restruktureringer og har særlig erfaring med finanstransaksjoner innenfor luftfartssektoren og olje- og gassindustrien.

To av bank- og finansavdelingens fokusområder er de komplekse oppdragene som settes ut av luftfartssektoren og energisektoren. Atle har jobbet med flere av de større prosessene nasjonalt, og har vært involvert i en rekke grenseoverskridende og komplekse prosesser i samarbeid med utenlandske aktører.

- Atle har vært i firmaet i mange år og har en meget solid kompetanse og erfaring som er viktig for oss. Vi er glade for å kunne gi han muligheten til å styrke avdelingen og han vil i den nye rollen bidra til at vi fortsetter vår sterke vekst, uttaler Trond Kildal, partner og leder av bank- og finansteamet i Arntzen de Besche.

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?