logo
Lars Horgen Hinze

Hva har vi gjort

Arntzen de Besche bistår Orkla

Arntzen de Besche har bistått Orkla Health AS, et datterselskap av Orkla ASA, med kjøp av 95 % av aksjene i Vesterålen Marine Olje AS.

Shearwater Geoservices erverver streamere og skip

Shearwater Geoservices Holding AS («Shearwater») kunngjorde i dag to transaksjoner hvor de kjøper seks skip og seismikkustyr tidligere eid av Polarcus, fra Tiger Moth AS, et selskap tilknyttet Woodstreet Inc.

Arntzen de Besche bistår Glommen Mjøsen Skog

Den 23. desember kunngjorde Glommen Mjøsen Skog SA at de selger 12 % av aksjene i Moelven Industrier ASA til Kommunal landspensjonskasse (KLP). Gjennom transaksjonen investerer KLP om lag 290 millioner i selskapet.

Bonnier Books kjøper 70 % av Strawberry Publishing

Arntzen de Besche har bistått Bonnier Books AB i kjøp av 70 % av det norske forlaget Strawberry Publishing AS. De resterende 30 % av aksjene vil fortsatt eies av Petter Stordalen og de tre andre gründerne av Strawberry Publishing og selskapet vil beholde sitt nåværende navn. Oppkjøpet omfavner en rekke forfattere som Jørn Lier Horst, Anne B. Ragde, Jojo Moyes, Sally Rooney, Sophie Elise, Unni Lindell og Camilla Läckberg.

Arntzen de Besche bistår ABAX i oppkjøp

Arntzen de Besche har bistått Investcorps porteføljeselskap ABAX i forbindelse med oppkjøp av Automile, et nordisk Saas-telematikk og IoT-selskap. Avtalen ble inngått 13. oktober 2020.

Arntzen de Besche bistår Shearwater GeoServices Holding

Shearwater GeoServices Holding AS (Shearwater) signerte i dag et bindende term-sheet med CGG S.A. (CGG) for et strategisk partnerskap for kjøp av seismikktjenester og etablering av et nytt selskap innenfor streamer-teknologi. Arntzen de Besche bistår Shearwater i forbindelse med transaksjonen.
0/0