logo
Hans Henrik Kværne

Kontaktinformasjon

Kompetanseområder

PartnerOslo

Hans Henrik Kværne

Hans Henrik bistår først og fremst innen fast eiendoms rettsforhold, selskapsrett og kontraktsrett. Han gir råd til ledende aktører i eiendomsbransjen i forbindelse med transaksjoner av eiendommer og eiendomsselskaper. Han har omfattende og bred erfaring i tilknytning til etablering, strukturering og finansiering av syndikerte eiendomsprosjekter både i Norge og utlandet. 

I tillegg til dette jobber Hans Henrik med spørsmål knyttet til løpende forvaltning og drift av fast eiendom, spesielt knyttet til husleiespørsmål, utviklingsprosjekter og tvisteløsning. Han har flere ganger blitt oppnevnt som voldgiftsdommer, særlig relatert til tvister i tilknytning til fast eiendom. Han bistår også i forhandlinger og i utformingen av komplekse avtalestrukturer.

Hans Henrik er en engasjert rådgiver som er opptatt av å lære om, og forstå, klienten. Han vektlegger tydelig kommunikasjon og med omfattende erfaring fra de fleste problemstillinger innen bransjen, kan han raskt finne de løsningene som svarer best til klientens behov og ønsker.

Very experienced and has excellent commercial understanding

Klient, Chambers, 2022

Aktuelt

Se alle

13. desember 2021

Solid vekst og rekruttering for eiendomsavdelingen i Arntzen de Besche

I eiendomsavdelingen i Arntzen de Besche jobber 35 spesialister fordelt på kontorene i Oslo, Stavanger og Trondheim. En omsetningsvekst på nærmere 30 % fra 2020 til 2021, og flere nye klienter vitner om et høyt aktivitetsnivå, til tross for halvannet år med pandemi. Økt etterspørsel har også resultert i strategisk rekruttering av tre seniorressurser det siste året: partner Marianne Raa Bjaaland, og senioradvokatene Bård Berge og Kristin Dalvang.
0/0

Hva har vi gjort

Arntzen de Besche bistår i kjøp av eiendomsportefølje fra Telenor

Et industrielt investorkonsortium bestående av Fredensborg, Fredensborg Bolig, Norgesgruppen Eiendom, Johan Johannson Eiendom og Fagerstad Utvikling har inngått avtale om kjøp av 85 utviklingseiendommer fra Telenor. Transaksjonen er ledd i Telenors program for forenkling og modernisering. Brutto eiendomsverdi i transaksjonen er vurdert til 1,4 milliarder kroner.
0/0

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?