logo
Even Næstvold

SenioradvokatOslo

Even Næstvold

Even bistår arbeidsgivere og arbeidstakere med rådgiving, utredninger, forhandlinger og prosedyre i forbindelse med blant annet oppsigelser, omstillinger og virksomhetsoverdragelser. Han gir råd innenfor hele spekteret av norsk arbeidsrett og internasjonale ansettelsesspørsmål.

I løpet av de siste seks årene har Even i lengre perioder vært utleid til Telenor ASA, hvor han har jobbet som en integrert del av bedriftsstøtte og HR. Even har ellers mye erfaring med bistand til internasjonal selskaper som skal sende ansatte eller etablere seg i Norge og norske virksomheter som sender ansatte til utlandet. Even yter jevnlig transaksjonsrettet bistand, forhandler lederavtaler og utformer bonus- og incentivordninger.

Even er en betrodd juridisk og strategisk rådgiver for klientene sine. Han er særlig opptatt av å gi tydelige og praktiske råd, som også kan anvendes av de uten juridisk bakgrunn. Klientene setter pris på at Even raskt forstår deres behov, og kan gi råd som også passer inn i deres overordnete strategi.

Hva har vi gjort

0/0

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?