logo

Even Næstvold er ny partner i Arntzen de Besche

Vi gleder oss over å presentere Even Næstvold som ny partner. - Styrker vår posisjon som Norges ledende arbeidsrettsavdeling, sier Sven Bjørk, leder for AdeBs arbeidslivsavdeling.

Sven Bjørk har hatt gleden av å jobbe tett sammen med Even i snart ti år.

- Even har allerede en sentral rolle i vår avdeling. Han er en svært dyktig advokat som nyter stor respekt blant både kollegaer og klienter. At Even fortsetter sin karriere hos oss som partner er utrolig kult, og det styrker vår posisjon som Norges ledende arbeidsrettsavdeling, forteller han.

Even startet som advokatfullmektig i 2014 og har siden den gang gitt råd innenfor hele spekteret av norsk arbeidsrett og i internasjonale ansettelsesspørsmål, store og små prosjekter, transaksjoner og tvist. Han er en svært kunnskapsrik og rutinert rådgiver for ledere, HR og internjurister i næringslivet, og særlig til den store andelen av våre klienter som har internasjonale interesser.

Takker partnerskapet for å satse på yngre ressurser

- Jeg kunne ikke begynt på et bedre sted tilbake i 2014, og det er ikke uten grunn at jeg har blitt værende. Jeg er stolt og glad for at jeg nå blir tatt opp i partnerskapet i dette firmaet og i dette fagmiljøet. Jeg vil takke partnerskapet for at vi tør satse på yngre ressurser, og at vi evner å rekruttere internt. Vi skal fortsatt være best. Det er en stor oppgave, men det er en jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Even.

Vi gratulerer og gleder oss til fortsettelsen!

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?