logo
Anders Dyrseth

PartnerTrondheim

Anders Dyrseth

Anders er spesialist innen privatrettslige og offentligrettslige forhold knyttet til fast eiendom. Han har betydelig erfaring med saker som blant annet omfatter plan og bygningsloven, ekspropriasjon, servitutter og husleieforhold. Han har bred erfaring innenfor entreprise og utbyggingsprosesser hvor han bistår både byggherrer og entreprenører. I tillegg har han lang erfaring med å bistå fiskeri og havbruksnæringen.

Anders har bred erfaring med kjøp og salg av eiendommer og selskaper. Han er styremedlem i flere selskaper og stiftelser, og er styreleder i det børsnoterte eiendomsselskapet KMC Properties ASA.

Med nærmere 30 års erfaring som advokat har Anders erfaring med alle typer saker innen fast eiendom. Som konsulent hos Sivilombudsmannen har han også med saker innen forvaltningsrettslige spørsmål, særlig fra kommunal sektor. Han er en erfaren og betrodd rådgiver for flere større aktører innen eiendomsbransjen og havbruksnæringen.

He is always available and made an effort to know the company and its values".

Client, Legal 500, 2021

Aktuelt

Se alle

13. desember 2021

Solid vekst og rekruttering for eiendomsavdelingen i Arntzen de Besche

I eiendomsavdelingen i Arntzen de Besche jobber 35 spesialister fordelt på kontorene i Oslo, Stavanger og Trondheim. En omsetningsvekst på nærmere 30 % fra 2020 til 2021, og flere nye klienter vitner om et høyt aktivitetsnivå, til tross for halvannet år med pandemi. Økt etterspørsel har også resultert i strategisk rekruttering av tre seniorressurser det siste året: partner Marianne Raa Bjaaland, og senioradvokatene Bård Berge og Kristin Dalvang.
0/0

Hva har vi gjort

NTS fusjonerer med Frøy Gruppen

Styret i det børsnoterte selskapet NTS ASA har inngått avtale med Gåsø Næringsutvikling AS om å gjennomføre en fusjon med Frøy Gruppen. Arntzen de Besche har vært juridisk rådgiver for begge parter i transaksjonen.
0/0

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?