Hopp direkte til innhold

Skatt og avgift

Vi kan de norske og internasjonale reglene og er tett oppdatert på de siste endringene. Gode råd og analyser fremkommer i et tett samarbeid med klienten.

Stort fagfellesskap

Våre 6 skatteadvokater er blant de fremste i landet. De har lang og allsidig erfaring fra offentlig og privat virksomhet i Norge og utlandet.

Våre skatteadvokater har vunnet banebrytende skattesaker. Flere av de har skrevet fagbøker og er etterspurte foredragsholdere.

Vi kan skatterett.

Sterke advokater

Ratingbyrået Chambers & Partners sier: «"The team is business-friendly, strategically-minded and technically diligent. I greatly value its counsel and I have great confidence in its work and guidance.“». 

Ratingbyrået International Tax Review (World Tax) omtaler at  “Arntzen de Besche is one of the leading Norwegian business law firms, whose tax department is specialised in assistance on large cross-border M&A and restructuring matters, as well as offering expertise in tax disputes.”

Faglig bakgrunn

Med vår samlede bakgrunn fra Finansdepartementet, partnerskap i «big four», industrierfaring som skatteansvarlig i et betydelig globalt børsnotert foretak, og utestasjonering i USA og EU-kommisjonen, ser vi sammenhenger som andre kanskje ikke fanger opp. Vår brede bakgrunn gir oss kunnskap og erfaring som alle klientene våre drar nytte av.

Praksis

Vi bistår våre klienter særlig innenfor bedriftsbeskatning og moms, men også med rådgivning tilknyttet generasjonsskifter i næringslivet.

Vi har representert Transocean i Norgeshistoriens største skattesak.

Internasjonale løsninger

Hos oss får du en sømløs leveranse når flere land er involvert. Vi jobber tett med skatteadvokatene i Baker & McKenzie, som har blitt kåret av ratingbyrået Chambers til European Law Firm of the Year.

Kontakt oss – når du har behov for juridisk rådgivning og bistand, og ønsker noen som trygt og profesjonelt kan hjelpe deg med skattereglene.

Relaterte saker

Kontaktpersoner

Medarbeidere: Skatt og avgift