logo

Arntzen de Besche har bistått Skanem med salg av datterselskaper til Multi-Color Corporation

Vi er stolte over å ha bistått Skanem Group med salget av deres etikettvirksomhet i Europa og Thailand til Multi-Color Corporation, som er et av verdens største selskaper innen produktmerking.

Skanem Group har sitt hovedkvarter i Stavanger og er en internasjonal leverandør av produktmerking og har vært ledende i Europa innen bransjer som blant annet mat, personlig pleie, husholdningsartikler og bilindustrien.

Konsernsjef i Skanem, Ole Rugland, uttaler følgende i en pressemelding:

- I løpet av de siste 20 årene har vi bygd en lønnsom og konkurransedyktig etikettvirksomhet i Europa, India, Afrika og Sørøst-Asia. Ved å bli med i en global aktør som MCC så vi store muligheter for ytterligere vekst for våre virksomheter i Europa og Sørøst-Asia. I disse regionene er MCC og Skanem svært komplementære, og vi tror dette vil skape nye muligheter for ansatte og tilføre verdi til våre kunder. Skanem-konsernet vil fortsette å investere i India og Afrika, der vi ser spennende muligheter for videre vekst og ekspansjon.

Transaksjonen ble annonsert 30. september og er forventet gjennomført i løpet av Q4 2021.

Vårt kjerneteam bestod av Per Kristian Ramsland, Daniel Antonsson, Christopher Hestnes, Magnus Høegh Krohn Viddal og Svein Terje Tveit.

Mer informasjon er tilgjengelig i pressemeldingen.

Kontaktpersoner

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?