logo
Natalie Kim Le Nguyen

SenioradvokatOslo

Natalie Kim Le Nguyen

Natalie har spesialkompetanse innen shipping og finansiering og betjener nasjonale og internasjonale klienter på begge sider av transaksjoner, inkludert tilretteleggere, obligasjonseiere, meglere, redere, PE-fond, banker og andre finansinstitusjoner. Hennes ekspertise omfatter restrukturering og en rekke finansieringsformer, inkludert tradisjonell bankfinansiering, asset-based finansiering, direkte utlån, PE finansiering og obligasjoner.

Hun har også en dyp innsikt i shippingindustrien og har omfattende erfaring innenfor områder som S&P, sale-leaseback, befraktning, samt registrering av skip og skipspant. Hennes erfaringsområde dekker alle aspekter av transaksjoner, inkludert utarbeidelse av dokumentasjon, forhandlinger, prosjektkoordinering og closing.

Natalie er også aktivt engasjert som styreleder for YoungShip Oslo, en bransjeorganisasjon for unge innen den maritime sektoren. Dette viser hennes sterke tilknytning til bransjen og ønsket om å bidra til dens fremtidige vekst og utvikling.

Hva har vi gjort

0/0

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?