logo

PartnerOslo

Alexander Plows

Alexander bistår forsikringsselskaper og reassurandører med en rekke spørsmål fra krav og dekningstvister til regulatoriske spørsmål og utvikling av forsikringsprodukter.

Han bistår forsikringsselskaper med diverse spørsmål under en rekke forsikringsprodukter, inkludert financial lines, styre- og profesjonsansvarsforsikring, kriminalitetsforsikring, transaksjonsforsikring (W&I insurance) og cyberforsikring. Han har bistått selskaper og reassurandører med å løse noen av Norges største forsikrings- og reassuransekrav de siste årene.

Alex har lang erfaring med tvisteløsning, og representerer ofte forsikringsselskaper og reassurandører i komplekse og ofte internasjonale voldgifts- og rettstvister. Han har også representert banker og finansinstitusjoner, energi- og olje- og gasselskaper i voldgiftssaker under en diverse institusjonelle regler, så vel som etter voldgiftsloven og i rettssaker.

Alex er rangert av Legal 500 som en «Leading Individual» innen forsikring og for tvisteløsning av Chambers Global. Han sitter i Advokatforeningens lovutvalg for forsikringsrett.

Erfaring

2015 - 2022

DLA Piper Norway

Partner

2012 - 2015

DLA Piper Norway

Assosiert partner

2006 - 2012

Advokatfirmaet Thommessen

Senioradvokat

2005 - 2006

LeBoeuf Lamb Green & MacRae

Advokat

1998 - 2005

Dentron Wilde Sapte

Advokat

1994 - 1995

BBC World Service

Producer (Russian Service)

Utdanning

1997 -

College of Law, England

Legal Practice Course (LLM)

1996 -

College of Law, Guilford

Common Professional Examination

1994 -

University of Bristol

BA Russisk (First Class Honours)

Aktuelt

Se alle

3. januar 2023

Arntzen de Besche starter året med ny partner, og specialist counsel

Vi starter året med å ønske Alexander Plows velkommen som ny partner i Arntzen de Besche. Som en av landets fremste advokater innen forsikring og tvisteløsning, vil han bidra til å styrke teamet vårt ytterligere. Vi er også stolte over å utnevne Atle Stensrud til Specialist Counsel. Dette er en nyopprettet stilling for ansatte med tung spisskompetanse og lang erfaring på sitt fagfelt, og som er en sentral bidragsyter til faglig utvikling i firmaet. Atle har hvært en del av vårt bank og finansteam i mer enn 20 år, hvor han har bistått klienter med finansieringstransaksjoner.
0/0