logo
Siril Visnes

PartnerOslo

Siril Visnes

Siril bistår norske og internasjonale banker og finansinstitusjoner med finansiering og restruktureringer, på tvers av bransjer. Hun har en rekke års erfaring fra juridisk avdeling i bank. Hun bistår også låntakere i forbindelse med forhandling og inngåelse av låneavtaler.

Siril bistår på alt fra helt enkle bilaterale finansieringer på norskspråklig dokumentasjon, til omfattende internasjonale finansieringer med store banksyndikater og komplekse interkreditorproblemstillinger. Hun jobber med alle typer finansieringer, innenfor alle bransjer.

Med inngående kjennskap til hele spekteret av bankprodukter som banker typisk tilbyr i forbindelse med etablering av låneengasjementer, kan Siril gi råd langs hele verdikjeden av produkter som finansinstitusjoner tilbyr sine lånekunder. Dette inkluderer også fordringsfinansieringsprodukter, factoringavtaler, kassekreditter, cash management produkter og leasingavtaler.

Siril er fokusert på å få til et godt samspill og samarbeid med klientene, og er opptatt av å yte høy servicegrad og å ha rask responstid. Gjennom mange års erfaring som rådgiver for finansinstitusjoner, så har hun opparbeidet seg en god ryggmargsrefleks for hva som er viktig og mindre viktig for klientene, noe som gjør henne til en effektiv og tillitsvekkende rådgiver. Hun er opptatt av å balansere juridiske forhold med kommersielle hensyn, og å gi råd som er praktiske og brukbare for klienten.

We use Siril Visnes on various transactions, as well as other work where she can provide added value to us from her background as an in-house lawyer.

Klient, Legal 500, 2024

Aktuelt

Se alle

10. mai 2021

Topprangert finansieringsmiljø i sterk utvikling

Kompetansemiljøet innenfor bank og finans i Arntzen de Besche opplever en sterk utvikling. De siste årene kan oppsummeres med fire nye partnere, en omsetningsvekst på 70 % fra 2017 til 2020, sementering av sin sterke posisjon hos banker og tilretteleggere, og videreutvikling av posisjonen hos låntakere. Kompetansemiljøet ble tidligere i april rangert i Tier 1 av det ledende ratingbyrået Legal 500. Fem av våre advokater ble rangert, og i denne artikkelen blir du litt mer kjent med de fem.
0/0

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?