logo
Kristin J. Wist

Kontaktinformasjon

Kompetanseområder

SenioradvokatTrondheim

Kristin J. Wist

Kristin jobber først og fremst med spørsmål tilknyttet fast eiendom, generell selskapsrett og transaksjoner. Hun gir bistand i eiendomsrelaterte problemstillinger, transaksjoner som involverer eiendommer og eiendomsselskaper, omorganiseringsprosesser, fremforhandling og inngåelse av næringsleiekontrakter, i tillegg til generell kontraktsrett.

Næringseiendom og selskapsrett er Kristins fokusområder, og hun har vært involvert i en rekke due diligence-prosesser tilknyttet eiendomstransaksjoner, med tilhørende forhandlinger og avtaleutforminger.

Som rådgiver er Kristin opptatt av å sette seg godt inn i klientenes behov og ønsker, for å finne de mest optimale løsningene. Kristin er engasjert i faget sitt, og holder jevnlig foredrag innen ulike eiendomsrelaterte problemstillinger.

Aktuelt

Se alle

13. desember 2021

Solid vekst og rekruttering for eiendomsavdelingen i Arntzen de Besche

I eiendomsavdelingen i Arntzen de Besche jobber 35 spesialister fordelt på kontorene i Oslo, Stavanger og Trondheim. En omsetningsvekst på nærmere 30 % fra 2020 til 2021, og flere nye klienter vitner om et høyt aktivitetsnivå, til tross for halvannet år med pandemi. Økt etterspørsel har også resultert i strategisk rekruttering av tre seniorressurser det siste året: partner Marianne Raa Bjaaland, og senioradvokatene Bård Berge og Kristin Dalvang.
0/0

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?