logo

Ernströmgruppen kjøper 70 prosent av aksjene i MCS Elektroatavler AS

Ernstromgruppen styrker satsingen innen elektro og kjøper 70 prosent av aksjene i MCS Elektroavtaler, som er en norsk produsent av elektrotavler. Vi har bistått som juridiske rådgivere for Ernströmgruppen i denne transaksjonen.

Ernströmgruppen er et svensk familieeid industrikonglomerat som driver, utvikler og erverver selskaper innenfor en rekke nisjer.

MCS Elektroavtaler et norsk selskap som ble grunnlagt i 1988. Selskapet har drevet tavleproduksjon, installasjon med tavler, og arbeid med service og vedlikehold av disse.

Jonas Kewenter, Klusterchef for Elektro på Ernströmgruppen, uttaler følgende etter kjøpet:

-Denne ervervelsen er en viktig brikke i vår ambisjon om å bygge Elektroklusteret til et selvstendig forretningsområde. Med MCS Elektrotavler øker vi tilbudet og pisisjonen i Norge markant, og får samtidig et tilskudd av erfaring og teknisk kunnskap med et genuint fokus på å levere beste service og kvalitet til sine kunder.

Vi gratulerer alle involverte! Maria B. Tanemsmo har ledet det juridiske arbeidet med støtte fra Frida Martinsen, Maiken Handberg, Rudi Hamansen, Marte E. Amundsen og Eyvind Sandvik.

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?