logo

Arntzen de Besche styrker kompetansen med to nye partnere

Det er med stor glede vi kan presentere Vidar Riksjord og Marianne Raa Bjaaland som nye partnere hos oss. De vil bidra til å styrke vår kompetanse innen tvisteløsning og eiendom.

Vidar Riksfjord

Vidar startet 1. oktober. Han kommer fra stillingen som partner i advokatfirmaet CLP, hvor han har vært siden 2018. Før det har han vært ti år i Schjødt, de to siste årene som partner. I tillegg har han erfaring som dommerfullmektig fra Kongsberg- og Nedre Romerike tingrett.

Vidar har gjennom sin karriere jobbet mye med kommersielle tvister som springer ut av aksjekjøpsavtaler, finansieringsavtaler og aksjonæravtaler. Han har også bred erfaring fra saker som gjelder misbruk av forretningshemmeligheter, og finansielle instrumenter, digitale valutaer, verdivurderinger og andre økonomiske spørsmål, samt arbeidsrett.

- Vi er glade for å ha fått Vidar om bord hos oss. Hans erfaring og kompetanse bidrar til å styrke vårt tvisteløsningsmiljø, sier Andreas B. Nordby, som leder tvisteløsningsavdelingen ved Oslo-kontoret.

Marianne Raa Bjaaland

Marianne tiltrer som partner 1. januar 2022, og kommer fra stillingen som leder av advokatkontoret Usbl, hvor hun vært i 11 år. Hun har videre mer enn 12 års erfaring som advokat hos Obos, rådgiver hos fylkesmannen og som seniorrådgiver i kommunal- og regionaldepartementet.

Marianne har omfattende erfaring med strukturering av eiendommer, utbyggingsavtaler, seksjonering, bruk av borettslagsmodellen, entrepriserett og spørsmål knyttet til forvaltning av eierskap og drift. Hun har også god kjennskap til generell bolig- og husleierett, plan- og bygningsrett og eiendomsmeglingsrett. Hun har bred erfaring fra offentlig og privat virksomhet. Hun har videre grundig kjennskap til arbeid med lovrevisjoner og informasjonsformidling.

- Vi er svært fornøyd med å få Marianne og hennes spisskompetanse inn som en del av Næringseiendoms-teamet i Arntzen de Besche, uttaler Hans Henrik Kværne, som leder eiendomsavdelingen.

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?