logo

Frokostseminar/webinar: Røde flagg i anbudsfasen

07:15 - 08:30

14. mars

Arntzen de Besche, Kongsgårdbakken 1, 4005 Stavanger

Seminaret er gratis

I dette seminaret skal vi se nærmere på typiske fallgruver for oppdragsgivere og leverandører som tilbydere, i en konkurranse som gjennomføres i henhold til regelverket for offentlige anskaffelser. Hvordan kan oppdragsgiver redusere risikoen for klager og rettslige skritt, som kan medføre erstatningsansvar og avlysningsplikt? Hvordan kan leverandørene unngå avvisning og optimalisere sine vinnersjanser?

Målgruppen for seminaret er offentlige oppdragsgivere og deres rådgivere, samt leverandører som skal delta i konkurranser om offentlige oppdrag.

Vi skal se på følgende temaer:

  • Forhold oppdragsgiver bør være spesielt oppmerksom på ved utformingen av konkurransegrunnlaget
  • Forhold leverandøren bør være spesielt oppmerksom på ved utformingen av tilbud
  • I hvilken grad kan leverandøren gi innspill i forkant av kunngjøring, uten å risikere avvisning?
  • Risikoelementer ved vurdering av avvik og uklarheter i tilbud
  • Handlingsrommet for avklaring av tilbud og ettersending av dokumentasjon
  • Fallgruver ved gjennomføring av forhandlinger
  • Hvordan kan leverandøren ivareta sine interesser etter at tildelingsbeslutningen er fattet, og hvordan kan oppdragsgiver redusere risikoen for at leverandøren går til rettslige skritt?

Foredragsholder:

Gro Amdal er partner i Arntzen de Besche og er en av Norges ledende spesialister innenfor anskaffelsesrett. Hun har mer enn 26 års erfaring innenfor dette feltet.

Gro bistår klienter i alle faser av anskaffelsesprosessen, og har dybdekunnskap om det norske anskaffelsesregelverket, samt EUs direktiver om offentlige anskaffelser.

Dette seminaret kan ogå følges digitalt. Lenke blir sendt ut til alle påmeldte dagen før. Vi oppmuntrer likevel de som kan til å delta fysisk, til det beste for idéutveksling og diskusjoner.

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?