logo

Seminarer

13. mars 07:30-09:00
Seminar | Arntzen de Besche, Ruseløkkveien 30, Oslo eller følg det digitalt

Grønn Uke: Miljø og bærekraft i offentlige anskaffelser – hvordan skal konkurransegrunnlagene og tilbudene se ut nå?

Fra 1. januar 2024 ble det innført en ny regel i anskaffelsesregelverket med krav om at miljø skal vektes 30 prosent i enhver anskaffelse, med mindre kriterier klart at det gir en bedre klima- og miljøeffekt, eller i tilfeller hvor klima- og miljøbelastningen er uvesentlig (krav til begrunnelse). I dette frokostseminaret gir vi en innføring i den nye regelen.
14. mars 07:15-08:30
Seminar | Arntzen de Besche, Kongsgårdbakken 1, 4005 Stavanger

Frokostseminar/webinar: Røde flagg i anbudsfasen

I dette seminaret skal vi se nærmere på typiske fallgruver for oppdragsgivere og leverandører som tilbydere, i en konkurranse som gjennomføres i henhold til regelverket for offentlige anskaffelser. Hvordan kan oppdragsgiver redusere risikoen for klager og rettslige skritt, som kan medføre erstatningsansvar og avlysningsplikt? Hvordan kan leverandørene unngå avvisning og optimalisere sine vinnersjanser?
14. mars 07:30-09:00
Seminar | Arntzen de Besche, Ruseløkkveien 30, Oslo

Grønn Uke: Strømnettets kritiske rolle – Nettilknytning som nøkkelen til det grønne skiftet og næringsutvikling

Nettselskapene har tilknytningsplikt etter energiloven, men vi hører daglig at «nettet er fullt». Køen for nettilgang kan være 5-10 år og utgjør en enorm utfordring for elektrifisering og utvikling av ny industri og arbeidsplasser. Krafttilgang er blitt en svært verdifull «asset» men kan ikke uten videre omsettes fritt.

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?