logo

Webinar: Juridisk morgenkaffe med Mercell

06:30 - 07:30

23. juni

Digitalt

Gratis

Sammen med Mercell ønsker vi velkommen til juridisk morgenkaffe hvor temaet er valutasvingninger og anskaffelsesprosesser - handlingsrom innenfor regelverket for offentlige anskaffelser.

Om webinaret: Dagens meget uforutsigbare markeder medfører større risiko for tilbydere i anskaffelsesprosesser, noe som blant annet kan skape et behov for å fordele risikoen for valutasvingninger, særlig i langvarige kontrakter. I dette foredraget skal vi se nærmere på hvilket handlingsrom en offentlig oppdragsgiver har for å tillate en fordeling av valutarisiko i konkurransefasen og i løpet av kontraktsperioden, og hvilke muligheter leverandørene har for å ta valutaforbehold i sine tilbud.

Foredragsholder: Foredragsholder og partner i Arntzen de Besche Gro Amdal er spesialist innen anskaffelsesrett. Hun har i mer enn 25 år bistått både offentlige oppdragsgivere og private leverandører i alle de ulike leddene av en anskaffelsesprosess. Hun har i en årrekke vært rangert av ratingbyråene Chambers, Legal500 og Whoswholegal som en av Norges fremste eksperter på regelverket for offentlige anskaffelser og offentlige kontrakter. Hun mottar jevnlig henvendelser fra leverandører som opplever valutasvingninger som svært utfordrende.

60 minutter fullspekket med et dagsaktuelt tema som en god start på dagen. Sees vi torsdag 23. juni klokken 08:30?

NB! Det vil ikke bli sendt ut opptak av webinaret i etterkant.

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?