logo

Grønn uke: Hvilke tiltak og løsninger bør bygg- og eiendomsbransjen implementere nå?

07:30 - 09:00

21. mars

Arntzen de Besche, Ruseløkkveien 30, Oslo

For andre år på rad inviterer vi, i samarbeid med Skift-Næringslivets klimaledere, til Grønn uke i vårt BREEAM-NOR Excellent sertifiserte bygg, VIA. Hver morgen i uke 12 holder vi frokostseminar innenfor en rekke temaer og næringer.

Arntzen de Besche ønsker å være en pådriver i det grønne skiftet. Under Grønn uke i VIA vil bransje- og fagspesialister i norsk næringsliv og fra Arntzen de Besche dele sine erfaringer, gi en status på situasjonen i flere markeder, og dele sine tanker om fremtidens behov, muligheter og utfordringer.

Seminaret 21. mars vil ta for seg "Hvilke tiltak og løsninger bør bygg- og eiendomsbransjen implementere nå?".

Fokuset på klima og miljø i bygg- og eiendomsbransjen er stadig økende. Mange gode tiltak er allerede igangsatt, men vi har samtidig en lang vei å gå, og mye vi kan lære av hverandre.

I den forbindelse ønsker Arntzen de Besche å rette søkelyset på utfordringer, løsninger og tiltak som bransjen kan iverksette umiddelbart.

Aktørene vi har med oss er Statsbygg, AF Gruppen, Multiconsult og Skanska, som vil dele erfaringer og konkrete tiltak for å ivareta klima og miljø i byggeprosjekter.

Vi inviterer til frokost og registrering fra kl 08.00. Foredragene starter kl 08.30.

Vi oppfordrer til spørsmål og diskusjon.

Velkommen!

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?