logo

Sven Bjørk er ny partner i Arntzen de Besche

Vi gleder oss over å kunne presentere Sven Bjørk som ny partner. Han har vært en del av arbeidslivs-teamet vårt siden 2013, hvor han har bistått både arbeidsgivere og arbeidstakere med ulike arbeidsrettslige problemstillinger.

Frode Martin Toftevåg leder arbeidslivsteamet og gleder seg over at Sven tas opp som partner.

- Sven er en hardtarbeidende og dyktig advokat som er godt likt av våre klienter, og som er et godt forbilde for våre yngre advokater. Vi ser frem til at Sven i tiden som kommer skal få mulighet til å spille en enda viktigere rolle i utviklingen av vår markedsledende arbeidslivspraksis, forteller han.

Sven Bjørk startet sin karriere som advokatfullmektig i Arntzen de Besche i 2013, og har siden den gang bistått med rådgivning, utredninger, forhandlinger og prosedyre i forbindelse med oppsigelser, omstillinger og virksomhetsoverdragelse. Han bistår også med juridisk rådgivning knyttet til forretnings- og idrettsjuss.

- Det blir veldig spennende å tre inn som partner i Arntzen de Besche. Vi har et av Norges fremste arbeidsrettsmiljøer, og jeg er utrolig glad for muligheten til å kunne være med på å videreutvikle både firmaet og avdelingen sammen med gode kolleger, sier Sven.

Sven har også erfaring som advokat i både NHO og DNBs arbeidsrettsavdeling. Han ble tidligere i år rangert som nr. 2 blant Norges fremste up-and-coming advokater innen arbeidsrett av Finansavisen.

Vi gratulerer!

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?