logo

Christopher Hestnes er ny partner i Arntzen de Besche

Vi er stolte over å presentere Christopher Hestnes som ny partner fra 1. januar 2024. Christopher har vært en del av AdeB og vårt teknologi og innovasjonsteam siden 2019.

Partner Tommy Dahlen, leder av teknologigruppen, gleder seg over forfremmelsen.

- Christopher har vært avgjørende for utviklingen av Teknologi og Innovasjon de siste årene og vil spille en helt sentral rolle i vår videre satsing på dette markedet fremover. Christopher er svært aktiv i den faglige og sosiale utviklingen av våre yngre medarbeidere og er en avgjørende bidragsyter til at alle våre advokater drar i samme retning til det beste for våre klienter, forteller han.

Christopher ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 2016. Siden den gang har han bistått klienter innenfor innovasjons- og kommersialiseringsprosesser, FoU-aktiviteter, verdikjedeforvaltning, transaksjoner og tvisteløsning, særlig knyttet til immaterielle rettigheter og digitale tjenester/IT.

Nå gleder han seg til å ta fatt på oppgavene som venter.

- Etter å ha gått gradene fra advokatfullmektig i vår fantastiske IP/teknologiavdeling, ser jeg nå frem til å innta rollen som partner i Arntzen de Besche. Jeg er utrolig takknemlig for tilliten som er vist meg og vil rose firmaet for å tørre å satse på yngre ressurser. Nå ser jeg frem til å bidra til videre vekst og innovasjon både for AdeB og våre klienter sammen med kompetente og hyggelige kolleger i Trondheim, Oslo og Stavanger, sier han.

Vi gratulerer!

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?