logo

Frokostseminar: Hvilke grep kan gjøres for å skape et godt byggeprosjekt?

07:15 - 08:30

15. februar

Arntzen de Besche, Kongsgårdbakken 1, 4005 Stavanger

Gå ikke glipp av Arntzen de Besche og Ember sitt tverrfaglige frokostseminar i Stavanger den 15. februar, der vi viser både juridiske og mellommenneskelige grep som vil forbedre byggeprosjektet. Altfor mange prosjekter ender med misforståelser og kostbare konflikter som kunne vært unngått. Målgruppen er ledere, mellomledere, prosjektledere og andre som har interesse for ledelse av små og store prosjekter.

Agenda

En entreprise- eller rådgiverkontrakt er en grunnsten i et hvilket som helst byggeprosjekt

Foredragsholder: Kurt A. Elvevoll, partner (Arntzen de Besche)
•Dersom en slik kontrakt er uklar, vil det ofte lede til konflikter. Hvilke forhold bør en (prosjekt)leder sørge for at blir kontrollert for å luke ut slike uklarheter?

•Hvilke forhold bør en (prosjekt)leder kontrollere i en allerede inngått kontrakt og varsle om i den forbindelse?

Hvordan kan vi sikre god kommunikasjon fra start, og bygge et felles språk for samarbeid?

Foredragsholder: Jon Sakarias Liknes, CEO og Co-founder (Ember)

•Alle byggeprosjekter lever sitt eget liv, og en sunn kultur for samarbeid kommer ikke av seg selv. Spesielt ikke når så mange ulike personligheter møtes, hver med sine perspektiver, fagfelt og erfaringer. Dersom det ikke etableres et felles språk for å snakke sammen på en produktiv og respektfull måte, vil hele prosjektet lide. Misforståelser og eskalerende konflikter fører til at tilliten mellom aktørene svekkes. Konsekvensene innebærer ofte lav produktivitet og høy arbeidsbelastning, samt sløsing av tid, ressurser og muligheter.

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?