logo

Styrker transaksjons- og teknologiavdelingen med tre nye partnere

Transaksjons- og teknologiavdelingen får tre nye kolleger i dag når vi ønsker Snorre Nordmo, Thomas Borch-Nielsen og Øyvind Greaker Bjørndal velkommen til oss 1. februar.

Snorre Nordmo har vært partner i Wikborg Rein hvor han har jobbet med kapitalforvaltning og finansregulatoriske problemstillinger. Før han kom til Wikborg Rein jobbet han som Chief Legal & Compliance Officer i Sector Asset Management, og har dermed bred erfaring både fra tjenestesiden, og kundesiden i bransjen.

- Snorre sin bakgrunn og spisskompetanse innen kapitalforvaltning, kompletterer den kompetansen vi allerede har i firmaet på en god måte. Nå vil tjenestene våre bli enda mer komplett innenfor de ulike syklusene i transaksjonsmarkedet, forteller André Michaelsen, som leder transaksjons- og teknologiavdelingen i Arntzen de Besche.

Større fotavtrykk innen transaksjonsbistand og kapitalmarkeder

Nordmo får følge av Thomas Borch-Nielsen og Øyvind Greaker Bjørndal, som begge kommer fra partnerroller i Grette. Thomas ledet også Grettes bransjegruppe Energi og Industri. Thomas og Øyvind har begge vært en sentrale i Grettes del av deres transaksjonsteam. I løpet av de siste årene har de jobbet med flere store transaksjoner, også innenfor fornybar energi. 

Både Øyvind og Thomas har vært tilknyttet både Grettes M&A- og kapitalmarkedsgruppe og avdelingen for Energi og Industri. De har primært bistått klienter innenfor fornybar energi, og olje og gass. 

- Thomas og Øyvind passer godt inn i den overordnete strategien vår om et enda større fotavtrykk innen transaksjonsbistand og kapitalmarkeder. Thomas og Øyvind vil bidra til å styrke vårt transaksjons- og kapitalmarkedsteam. Dette gleder vi oss til, forteller André Michaelsen.

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?