logo

Stor interesse for nytt traineeprogram innen entrepriserett

Traineeprogrammet som er et samarbeid mellom Arntzen de Besche, OBOS og Veidekke har som mål å rekruttere flere unge jurister til entreprisefaget. Gjennom tre traineeopphold får studentene unik innsikt i bransjen. Vår partner Stian Heimdal og første trainee ut, Ignethe Caroline Aaby, har tatt en prat med Byggeindustrien for å fortelle mer om programmet og mulighetene det gir.

- Vi mener at advokater innen entrepriserett må forstå de juridiske, praktiske og kommersielle sidene av bransjen. For å kunne gi de beste rådene og finne gode løsninger er det viktig å ha god innsikt i bygg- og anleggsnæringen, sier Heimdal om bakgrunnen for programmet.

Samarbeidet med OBOS og Veidekke gir studentene verdifull erfaring fra de største selskapene innenfor sine felt.

- Traineen vil dermed få god innsikt i hverdagen som bedriftsadvokat innen fagfeltet entrepriserett. Dessuten har selskapene gode traineeordninger og er dyktige på opplæring veiledning og utvikling, sier Heimdal.

Det har vært stor interesse for ordningen, og mange dyktige og engasjerte studenter har søkt på stillingen. Vi gratulerer Ignethe Caroline Aaby som kom igjennom nåløyet og blir første «Entreprisetrainee».

Det er en unik mulighet til å få bedre innblikk i bransjen ved å se den fra de ulike aktørenes ståsted. Å forstå de ulike partenes perspektiv tror jeg også er nøkkelen for å komme frem til gode løsninger og å dempe konfliktnivået i bransjen. Det vil være en verdifull erfaring å ta med seg inn i arbeidslivet, sier Aaby.

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?