logo

Kurt A. Elvevoll er ny partner i Stavanger

Vi er stolte over å få Kurt Elvevoll som ny partner på kontoret vårt i Stavanger. Med over 25 års erfaring fra bygg- og entrepriserett vil han bidra til å styrke entrepriseteamet vårt ytterligere.

Kurt kommer fra advokatfirmaet Ryger hvor han har vært partner siden 2013. Han startet sin karriere i advokatfirmaet Helle, før han gikk til ProJure Advokatfirma hvor han ble partner. Kurt har også erfaring som dommerfullmektig fra Dalane tingrett.

Gjennom sin karriere har Kurt bistått offentlige og private byggherrer, entreprenører, rådgivende ingeniører og arkitekter. Han bistått i prosjekter fra og med konkurransefasen, gjennom byggefase, til sluttoppgjøret og ved tvister for domstolene. Han har betydelig erfaring med digitalisering, og bistår klienter med blant annet krav til BIM, eiendomsteknologi, og smarte bygg.

-Vi er veldig glade for å få en av regionens mest erfarne entrepriseadvokater med på laget. Han vil bidra til å øke Arntzen de Besche sitt fotavtrykk innenfor entreprise og fast eiendom i vesentlig grad. Med Kurts betydelige erfaring vil han komplementere firmaets kompetanse både i regionen— og i landet for øvrig— og styrke vår satsing innenfor området, forteller Anders Rødland, leder for Stavangerkontoret.

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?