logo

Kjersti Lerkerød er ny partner i Arntzen de Besche

Det er med stor glede at vi kan ønske Kjersti Lerkerød velkommen som partner hos oss. Kjersti er en dyktig entrepriseadvokat, og har siden 2019 hatt stillingen som juridisk direktør i Kruse Smith entreprenør, hvor hun har jobbet med løpende prosjektrådgivning og tvisteløsning. Hun har også fulgt selskapet gjennom flere omstillings- og salgsprosesser.

Kjersti har bakgrunn fra CMS Kluge, hvor hun tok stegene fra advokatfullmektig til senioradvokat. Hun har i løpet av de siste ti årene opparbeidet seg bred erfaring med kontrakts- og entrepriserettslige problemstillinger. Kjersti gjennomførte og vant nylig sin første prøvesak for Høyesterett, som gjaldt spørsmål om entreprenørens erstatningsansvar etter alminnelige erstatningsrettslige regler (HR-2021-2201-A). Hun ble sertifisert mekler i 2022.

I tillegg til den juridiske bakgrunnen, har hun også en MBA fra handelshøyskolen BI.

- Vi er kjempeglade for å få Kjersti inn som partner i entreprisegruppen vår i Oslo. Kjersti har markert seg som en svært dyktig entrepriseadvokat, og har omfattende erfaring med prosjektoppfølging og tvisteløsning fra tiden som direktør i Kruse Smith entreprenør. I tillegg er hun en veldig hyggelig dame, som vi gleder oss til å få som kollega, forteller Wenche Maartmann-Moe, partner og leder for entrepriseteamet i Arntzen de Besche.

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?