logo

Arntzen de Besche bistår NTS i transaksjon med NRS

Lakseoppdretterne NTS og Norway Royal Salmon (NRS) har inngått en transaksjonsavtale med sikte på å slå sammen NRS med NTS’ heleide oppdrettsselskap SalmoNor. Arntzen de Besche bistår NTS som juridisk rådgiver i denne transaksjonen, som skaper verdens sjette største lakseoppdrettsselskap.

Arntzen de Besche bistod NTS da de vant budkampen om NRS i fjor. Nå ønsker de å slå sammen selskapet med sitt heleide SalmoNor. Avtalen verdsetter SalmoNor til en selskapsverdi på 8,3 milliarder kroner mens estimert egenkapitalverdi for SalmoNor er rundt 6,35 milliarder kroner. Kjøpesummen er avtalt finansiert med 68,14 prosent vederlagsaksjer i NRS og 31,86 prosent kontanter. Avtalen har forbehold om «tilfredsstillende selskapsgjennomgang», og NTS forventer at den blir fullført i løpet av kort tid. Transaksjonen forventes gjennomført i Q2 i år, ifølge pressemeldingen.

Arntzen de Besche bistår NTS i prosessen. Vårt kjerneteam har bestått av Jon Martin Atkinson, Maria B. Tanemsmo og Aleksander Rygh Pedersen.

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?