Hopp direkte til innhold

Karriere

Vil du bli fullmektig? Eller er du allerede advokat og søker nye utfordringer? Sammen med oss får du alle muligheter til å vise hva du er god for. Vi vil ha deg som er forretningsorientert, tenker på klientens beste, er en lagspiller og tenker nytt.

Søk jobb hos oss

Vi er alltid på utkikk etter de beste hodene. Sammen med oss får du alle muligheter til å vise hva du er god for. Vi vil ha deg som er forretningsorientert, tenker på klientens beste, er en lagspiller og tenker nytt. 

Send inn din søknad her.

Din utvikling er vår suksess

Skal vi som firma fortsette å lykkes, er vi avhengig av dine ferdigheter, kunnskap og idéer. Derfor legger vi til rette for at du utvikler deg - både som advokat og som menneske. Vi utarbeider langsiktige kompetanseutviklingsplaner for hver enkelt medarbeider hos oss.

Gjennom AdeB-akademiet knytter vi til oss inspirerende fagfolk som leder an på sitt juridiske fagfelt.

Fleksibilitet

Til tider kan vi jobbe mye, men hos oss får du samtidig fleksibilitet.

Du kan ofte være med på å bestemme når du ønsker å gjennomføre arbeidsoppgavene dine innenfor de ulike prosjektene. Vi legger til rette og sørger for å gi deg det utstyret du trenger for å arbeide mobilt.

Mye tillit, mye ansvar

Vi opplever at når vi gir tillit, svarer de ansatte med tillit. Din rolle handler om å rådgi klienter som kommer til oss med de mest komplekse problemstillingene. Klientene stoler på oss, og vi stoler på deg.

Internasjonale utfordringer

Vi har mange internasjonale klienter som trenger rådgivning for å lykkes i den globale økonomien. Har du et internasjonalt perspektiv, snakker du flere språk eller har du vært utenlands i lengre perioder, vil dette bli etterspurt av oss.

Et inkluderende miljø

Vi forventer at våre ansatte yter sitt beste. Men vi vet at alle er ulike med forskjellige behov og forventninger. Vi er stolte av arbeidsmiljøet vårt. Her kan du være deg selv.

Vi forventer mye av deg - og du kan forvente mye av oss.

Du ønsker å bygge en karriere. Vi ønsker å bidra til at du får realisert ambisjonene dine. Hos skal du få muligheter til å utvikle deg.  

Et godt valg

Får du muligheten til å begynne hos oss, får du samtidig muligheten til å være med på å bygge et av landets mest anerkjente advokatfirmaer. Vi lover deg en interessant og utfordrende karriere. Hos oss vil vi sammen arbeide for å gjøre deg best.

Kontaktpersoner