logo

Vi gratulerer Norges fremste internjurister!

Torsdag 19. mai var det duket for GC Powerlist, hvor listen over Norges fremste internjuridiske avdelinger ble kunngjort. Det er fjerde året vi er vertskap for kåringen, som er et samarbeid med Legal 500/Legalease.

Kåringen anerkjenner de fremste internjuridiske avdelingene i Norge og er basert på nominasjoner fra advokatfirmaer og internjuridiske avdelinger i norske selskaper og organisasjoner. Et team fra Legal 500 har intervjuet alle nominerte og snakket med internadvokater og partnere i advokatfirmaer for å ferdigstille listen. Du finner listen her.

Spennende paneldebatt

Temaet for kveldens paneldebatt var hvordan vi kan bygge sterkere relasjoner og kultur innad i et juridisk team, og med andre. Et sterkt panel bestående av Thor Winther (DNV), Tonje Pareli Gormley (DNO ASA), Mette Stokke (Deloitte) og Kristian Berentsen (Heimstaden) delte egne refleksjoner og erfaringer rundt dette temaet.

Strategisk samarbeidspartner

I Arntzen de Besche jobber vi tett med internadvokater i store og mellomstore selskaper innenfor en rekke bransjer og land, og vi kjenner utfordringene de møter. Et økt fokus fra toppledelsen og styret innenfor områder som blant annet compliance, personvern, datasikkerhet, digitalisering og god virksomhetsstyring stiller stadig høye krav, men også nye muligheter.

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?