logo

Vår topprangerte arbeidslivsavdeling søker ny kollega!

Når Norges største innkjøpere av juridiske tjenester skal rangere landets beste advokatfirmaer innen arbeidsrett, plasseres Arntzen de Besche helt i toppen av listen. Har du erfaring eller interesse for Statsansatteloven og offentlig sektor? Nå har du mulighet til å bli en del av dette sterke teamet.

Arntzen de Besche har jobbet tett på offentlig sektor i flere tiår, og har rammeavtaler med flere departementer og direktorater.

- Hos oss blir du en del av et team som jobber med statlige omstillingsprosesser, sammenslåinger og utskillelser som reiser mange og tildels kompliserte arbeidsrettslige spørsmål, forteller partner Agathe Løwenborg.

Agathe kom til Arntzen de Besche som advokatfullmektig i 2010, og har jobbet tett med partner Ingeborg Moen Borgerud, en nestor innen arbeidsrett og Statsansatteloven. Sammen har de forfattet Universitetsforlagets kommentarutgave til Statsansatteloven.

- Som en del av miljøet får du tilgang til mange av de store og prinsipielle sakene som vi jobber med. Har du interesse for feltet og ønsker faglig utvikling, vil du få store muligheter for dette hos oss, sier Ingeborg.

Aldri de samme problemstillingene

- Noe av det jeg liker aller best med jobben min er at jeg hele tiden blir utfordret, og blir tvunget til å tenke nytt – jeg får aldri de samme problemstillingene. Jeg liker også den strategiske delen som handler om hvordan jeg må bygge opp saken både med tanke på motparten, og for egen klient, forteller Agathe.

Her har du også muligheten til å være tett på klientene fra du får inn saken til du avslutter den.

- Det er givende å følge klienten så tett gjennom hele reisen. Du har mange dyktige kolleger rundt deg som du kan sparre med. Vi har også en flat struktur og åpen dør mellom partnere, advokater og fullmektiger, som gir fantastiske muligheter til å lære av de beste, forteller hun.

Har du lyst til å bli en del av teamet, og jobbe med Statsansatteloven og offentlig sektor? Søk her.

Kontaktpersoner

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?