logo

Stig Walle er ny partner i Arntzen de Besche

Vi gleder oss over å kunne presentere Stig Walle som ny partner fra 1. februar. Stig blir en del av vår avdeling for Industri, Energi & Handel, og med sin erfaring vil han bidra til å styrke vår kompetanse innen fornybar energi, og særlig innen havindustri.

Stig kommer fra advokatfirmaet Grette hvor han har vært partner siden 2019. Der var han tilknyttet energiavdelingen og jobbet primært med oljeservice, offshore, fornybar energi, havbruk og industriprosjekter.

I tiden før Grette jobbet han som advokat for Equinor og har spisskompetanse innen alle typer tilvirkning, installasjon og leveransekontrakter. Han bred erfaring fra havvind og har jobbet med utvikling og gjennomføring av internasjonale havvindprosjekter i over 10 år.

Vil styrke kompetansen innen industri og energi, og særlig havindustri

Svein Terje Tveit, leder for Industri, Energi & Handel i Arntzen de Besche, gleder seg over å få Stig med på laget.

- Norsk industri er på vei inn i en spennende tid med behov for store investeringer i ny infrastruktur og industri. Samtidig skal vi håndtere et grønt skifte og en ny geopolitisk situasjon. Stig Walle vil med sin solide prosjekterfaring fra Equinor og advokatbransjen styrke vår kompetanse innen industri og energi, og da særlig havindustri. Vi ser frem til å få Stig ombord, og gleder oss til å se hva vi kan få til sammen med våre klienter.

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?