logo

GC Powerlist - kåring av Norges fremste internjuridiske avdelinger

Arntzen de Besche er samarbeidspartner med Legal 500 til den prestisjetunge kåringen GC Powerlist for fjerde gang. Kåringen anerkjenner de fremste bedriftsjuridiske avdelingene (in-house avdelinger) i Norge og er basert på nominasjoner fra advokater og jurister i norske selskaper og organisasjoner.

Nominer din favoritt

Nytenkning, ekspertise og erfaring er nøkkelord når Legal 500 intervjuer de nominerte og vurderer hvilke in-house teams som kommer med på Powerlisten. Økende fokus fra toppledelsen og styret på compliance, personvern, datasikkerhet, digitalisering og god virksomhetsstyring skaper nye muligheter og stiller samtidig høyere krav.

Advokater og internjurister i norske selskaper og organisasjoner kan nominere in-house avdelinger som fortjener å være med på listen over de fremste teamene i Norge. Nominasjoner kan gjøres frem til 11. mars på denne siden.

Prisutdeling

Listen over de fremste in-house teamene offentliggjøres på et arrangement hos Arntzen de Besche senere i 2022.

Arntzen de Besche jobber tett med internjurister i store og mellomstore selskaper innen en rekke bransjer og land, og vi kjenner utfordringene de møter. Lagspill internt og med klienten er en av Arntzen de Besches verdier, og avgjørende for å få det beste resultatet for klienten.

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?