logo

Arntzen de Besche gratulerer Frøy ASA med notering på Oslo Børs

Arntzen de Besche har bistått Frøy ASA i forbindelse med gjennomføring av offentlig emisjon og notering på Oslo Børs. Selskapet gjennomførte nylig en offentlig emisjon som priser selskapet til ca. NOK 5,2 milliarder norske kroner og vil bli tatt opp til handel på Oslo Børs (OSEBX) den 29. mars 2021 med ticker "FROY".

FRØY ASA er en leverandør av sentrale tjenester til oppdrettsnæringa med mer enn 20 års erfaring. Selskapet har mer enn 670 ansatte fordelt på 13 lokasjoner i Norge. Selskapet leverer installering og vedlikehold av oppdrettsanlegg, biologiske behandlinger, transport av levende fisk samt en rekke andre regelmessige tjenester i en oppdretters daglige virke. Selskapet disponerer i dag en flåte på 14 brønnbåter, 62 servicebåter og fire transportskip. I tillegg har selskapet et ekspansivt nybyggprogram som består av fem brønnbåter og åtte servicebåter med planlagt levering de neste to årene.

Dagens FRØY er et resultat av en fusjon mellom Frøygruppen og NTS sine akvaserviceselskaper Norsk Fisketransport og NTS Shipping, samt NTS Management. Selskapet har frem til nå vært heleid av NTS ASA. NTS har et langsiktig eierperspektiv og har ambisjoner om å støtte FRØY i overskuelig framtid som majoritetseier.

Mer informasjon er tilgjengelig i pressemeldingen fra Frøy.

Kjerneteamet fra Arntzen de Besche som har bistått Frøy ASA i børsnoteringen har bestått av Marianne Lind Sahl, Jon Martin Atkinson, Henrik Braavold Johansen og Lisa Marie Førland Holmen.

Kontaktpersoner

Nyhetsbrev

Vil du motta relevante nyheter og invitasjoner på e-post?