Hopp direkte til innhold

Seminar

Anbud365-dagen: Et «TV-program» om og med offentlige anskaffelser

  • Tid: 03. juni 2020 09:00

Anbud365 slår til igjen. 3. juni sender vi via sosiale medier et nærmere fem timer langt «TV-program» med et innhold som overgår det meste når det gjelder kompetanseløft innenfor offentlige anskaffelser. Det blir en historisk vri på Anbud365-dagen. Meld deg på nå – så får du tilgang til – og nytte av – begivenheten!

Praktisk informasjon

Tid: 3. juni kl 09.00.
Påmelding: meld deg på her
Påmeldingsavgift med 50% rabatt frem til 17. mai, se nedenfor.

Vi burde egentlig gjort det slik at alle sammen møttes på Anbud365-dagen 3.juni i år. Konferanser har jo også en sosial dimensjon – vedlikeholde og bygge nettverk. I år er corona-viruset dessverre kommet i veien for oss, og vi velger å etterkomme myndighetenes smittevern-krav. Vi viser samfunnsansvar.

«TV-program»

I stedet lager vi historiens første «TV-program» om offentlige anskaffelser – med hovedvekt på å tilby økt kompetanse – på sosiale medier. Mange stemmer i samfunnet sier jo også at korona-krisen åpner for andre kommunikasjonsformer, gjerne digitale. Da er det naturlig at Anbud365 tar risiko og prøver ut noe som aldri er gjort før innenfor offentlige anskaffelser.

Fordelene med en slik løsning er for øvrig flere:

Påmelding og kompetanse

Du får akkurat samme høykvalitets-programmet som var planlagt for den fysiske utgaven av Anbud365-dagen i år (se nedenfor) – med anskaffelsesekspertisen i fire av landets ledende advokatfirmaer i spissen.

Og melder du deg på innen 17.mai, får du også en saftig rabatt (50%) – bare NOK 1000. Sjelden får du så mye god kvalitet til så rimelig penge.

Dette er historisk – med en sjelden mulighet for solid kompetanseløft!

NB: Om du allerede har meldt deg på Anbud365-dagen (den fysiske utgaven) må du være snill å melde deg på igjen, via lenken over.

Anbud365-dagen – program

Kompetanse

Kontaktpersoner