Hopp direkte til innhold

Seminar

Høstkonferansen 2018

  • Tid: 13. november 2018 13:00 - 17:00
  • Sted: Arntzen de Besches lokaler, Bygdøy Allé 2, Oslo
  • Påmeldingsfrist: 07. november 2018
  • Lett lunsj/registrering fra kl 12.00. Mottagelse fra kl 17.00.

Arntzen de Besche og Norwea inviterer igjen til høstkonferanse om de mest aktuelle rammevilkårene for vindkraft: Utbyggingstakten i elsertifikatmarkedet er på topp, men hva skjer etter 2021? Blir det bråstopp eller ny prosjektutvikling?

Sett av 13. november for å holde deg oppdatert om retningen på vindkraftmarkedet. Elsertifikatmarkedets utbyggingsfase går mot slutten, men interessen for å utvikle nye prosjekter på kommersielle vilkår er stigende. Hvor vil konsesjonene komme og hvilke type aktører vil vi se? Blir «nasjonal ramme for vindkraft» en tvangstrøye eller en mulighet for å få frem de beste prosjektene raskere? EU har nylig vedtatt sitt neste fornybardirektiv – vil det gi nye ambisjoner også her i Norge? Hvilken rolle vil vindkraft spille i 2030 – støttespiller for industrien, eksportvare eller begge deler?

Vi belyser disse og andre spørsmål gjennom foredrag og debatt med politikere, uavhengige eksperter og representanter fra vindkraftbransjen.

Ikke minst setter vi av god tid til mingling og den tradisjonelle mottagelsen med tapas og forfriskninger.

Detaljert program publiseres nærmere konferansen. 

Spørsmål og kommentarer kan rettes til Øistein Schmidt Galaaen (galaaen@norwea.no) og Thomas Karlsen (tka@adeb.no).

Det er ingen deltakeravgift.

Vennligst oppgi fornavn Vennligst oppgi etternavn Vennligst oppgi firma Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse

Dersom du kan lese dette, ikke endre innholdet i feltene under. Det vil gjøre skjemaet ugyldig og vi vil ikke kunne motta dine data. Dersom dette allerede har skjedd, last siden og prøv på nytt, uten å endre disse verdiene.

Kompetanse

Kontaktpersoner