Hopp direkte til innhold

Seminar

AdeB-dagene: Sivilprosess

  • Tid: 11. desember 2020 09:15 - 11:00
  • Sted: Arntzen de Besche, Bygdøy Allé 2, Oslo
  • Påmeldingsfrist: 10. desember 2020

Arntzen de Besche har gleden av å invitere jusstudenter til manuduksjon i sivilprosess.

Våre partnere Andreas Nordby og Wenche Maartmann-Moe foredrar om temaet «Ett eller flere krav?»

Manuduksjonen vil gi en oversikt over tvistelovens begrep «krav» - som blant annet har betydning for hva det kan gås til sak om, grunnlaget for rettens avgjørelse, litispendens og rettskraft.

Andreas har blant annet fire års erfaring fra Justisdepartementets lovavdeling, har utgitt bok om gruppesøksmål og leder Arntzen de Besches avdeling for tvisteløsning i Oslo. Wenche har bred kunnskap om kontraktsrett og tvisteløsning, og har over 10 års erfaring som advokat. 

Hvis smittesituasjonen tillater det, vil vi åpne for deltakelse digitalt og fysisk i våre lokaler i Oslo, men da kun fysisk for et begrenset antall deltakere. Hvis situasjonen ikke tillater fysisk deltakelse, vil vi gjennomføre manuduksjonen heldigitalt. Dette avklares nærmere manuduksjonen og kommuniseres direkte til deltakerne.

Vi gleder oss!

Vennligst oppgi fornavn Vennligst oppgi etternavn
Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse

Dersom du kan lese dette, ikke endre innholdet i feltene under. Det vil gjøre skjemaet ugyldig og vi vil ikke kunne motta dine data. Dersom dette allerede har skjedd, last siden og prøv på nytt, uten å endre disse verdiene.

Kontaktpersoner