Hopp direkte til innhold

Seminar

AdeB-dagene: Selskapsrett

  • Tid: 22. november 2021 09:15 - 11:00
  • Sted: Arntzen de Besche, Bygdøy allé 2, Oslo
  • Påmeldingsfrist: 19. november 2021
  • Registrering og servering fra kl. 09:00

Arntzen de Besche har gleden av å invitere jusstudenter ved UiO til manuduksjon i selskapsrett i våre lokaler i Bygdøy allé 2.

Vår partner Susanne Munch Thore og advokat Lisa M. Førland Holmen foredrar om temaet «Representasjon utad, utdeling, oppløsning/innløsning/utløsning samt samtykkenektelse».

Susanne har mange års erfaring innenfor selskapsrett og er tilknyttet M&A avdelingen. Hun har tidligere ledet Advokatforeningens lovutvalg for selskapsrett og for børs- og verdipapirrett. Lisa har i tre år vært tilknyttet M&A-avdeling hvor hun blant annet bistår med selskapsrettslig rådgivning. 

Vi følger til enhver tid gjeldende smittevernregler og retningslinjer for arrangementer. Vi ber om at deltakere på våre arrangementer holder seg oppdatert på hvilke retningslinjer som gjelder, og følger disse ved deltakelse på våre arrangementer.

Vi gleder oss!

 

Vennligst oppgi fornavn Vennligst oppgi etternavn
Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse

Dersom du kan lese dette, ikke endre innholdet i feltene under. Det vil gjøre skjemaet ugyldig og vi vil ikke kunne motta dine data. Dersom dette allerede har skjedd, last siden og prøv på nytt, uten å endre disse verdiene.

Kontaktpersoner